Lær Anisimow Transport lidt bedre at kende

+45 22130606
phone_iphone
Viktor@anisimow.dk
local_post_office

Lokal virksomhed

- der kører i hele landet.

Siden 2006 har vognmandsforretningen Anisimow Transport kørt ud fra Nordjylland, og ud til kunder i hele Danmark, men i dag kører Anisimow Transport ud fra både Aalborg og Århus. I over de 15 år Anisimow Transport har været til, er der to særlige kendetegn, der har defineret vognmandforretningen og som stadig gør det:

- Vi er sat i verden, for at løse kundernes problemer på bedst muligvis. Dette betyder helt konkret, at vi i Anisimow Transport er løsningsorienteret, med en hurtig personlig kontakt til kunderne. Og med et stort netværk af andre samarbejdspartner, kan vi få næsten alt til at fungere.

- Vi fragter godset med sideloader, og har faktisk gjort det i alle årene. Med over 15 års erfaringen indenfor transport med sideloader, er Anisimow Transport blandt førende inden for transport med sideloader i Danmark.

Et grundprincip

- om at levere godset til tiden.

I Anisimow Transport er det et grundprincip at levere godset til tiden. Det er en vognmandsforretnings ypperste ansvar. Det, at godset kommer sikkert og uskadt frem, er også noget vi garanterer.  

Vi løser problemer

- og vi kan også løse jeres

Vi har løst vores kunders problemer i 15 år, og vi er klar til at forsætte med at løse problemer de næste 15 år. Hvad enten der er tale om en special transport, en opgave hvor tiden er knap eller blot en ganske almindelig transportopgave, så er vi klar til hjælper jer!