Services

Udover specialiseringen i sideloader og transport af 20 og 40 fodscontainere, så kører Anisimow Transport også med almindeligt vognmandsgods, samt har alle biler og chauffør ADR / Farligt gods tilladelse, og tilladelse til våbentransport.
På den her side kan du læse mere om, hvad vi tilbyder af services hos Anisimow Transport

+45 22130606
phone_iphone
Viktor@anisimow.dk
local_post_office

Sideloader

Sideloaderen også kaldet en ´Besima´ eller ´sidelifter´ blev opfundet i 1960’erne. Det der gør den speciel er, at den kan løfte en container fra siden af og op på traileren, uden en tilsluttet kran på lastbilen. Altså er kranerne på selve traileren.

Dette har givet sideloaderen nogle af-og pålæsningsfordele, f.eks. kan container sættes direkte på jorden, uden at trailer og bil sætter sig fast. Princippet i sideloader-traileren har som sådan ikke ændret sig siden da, og med god grund.

Den er nemlig oplagt til transport af 20 og 40 fods container med vægt op til 30 tons, og kan af- og pålæsse container steder, hvor en normal kran bil ikke ville kunne komme til. Hvis du vil høre mere om mulighederne, så kontakt os gerne.

Stykgods

Hvis ikke det er en Sideloader, der er den rigtige vogn til netop dit gods, så kører vi også stykgods. Alle chauffør hos Anisimow Transport har mange års erfaringen indenfor lastbil kørsel, og kørsel med diverse trailere.

Dette betyder for dig, at du vil opleve en stor professionalitet, når du får fragtet dit gods hos Anisimow Transport. Vi bestræber os på altid at finde en løsning, der passer netop til dit gods.

ADR / Farligt gods

Alle biler og chauffør er ADR/Farlig gods godkendt, det betyder, at vi kan transportere b.la.

- Fyrværkeri.
- Ammunition.
- Gasflasker.
- Benzin.
- Dieselolie.
- Ikke vandbaseret maling.
- Terpentin.
- Saltsyre.
- Lithiumbatterier.
- Og meget mere...

Container

Hos Anisimow Transport har vi kørt med containere fra dag et af, og det gør vi stadig. Faktisk er det primært containere, at vi fragter rundt i Danmark. Derfor har vi en stor erfaring indenfor denne transportform.

Det at fragte en container med en sideloader, giver nogle fordele i forhold til at af- og pålæsse container. Blandt andet kan det gøres effektivt og hurtigt. Samt giver det muligheder for at aflæsse en container steder, hvor det vil være vanskeligt med en kranbil.

Hvad enten der er tale om en eller flere 20 eller 40 fods containere, så kan vi løse dit transport problem.